Članstvo

Članstvo na Produktnoj berzi pruža mogućnost da ponudite ili kupite robu posredstvom robne berze na spot i terminskom tržištu u Srbiji i regionu. 

 

Najpouzdaniji model

Sistem trgovanja preko berze pruža najpouzdaniji model nepristrasne i transparentne tržišne promocije vaše robe, odnosno, vaše tražnje, tako što se svaka vaša kotacija pojavljuje na glavnoj tabli elektronske platforme „e-NSCOMEX“, koja je dostupna svim ostalim članovima berze. Na ovoj stranici možete da se informišete o trenutnim cenovnim promenama kako u pogledu poslednjih zaključenih poslova, tako i u pogledu najnovijih ponuda, odnosno tražnje za određenom robom.

Obaveštenje

Prilikom svake Vaše kotacije ili kotacije drugih članova berze o prodaji/kupovini robe, svi članovi istovremeno dobijaju obaveštenje o svim bitnim podacima iz naloga ponude/potražnje (roba, kvalitet, cena, paritet – okrug). Pored toga, dobijate svog “ličnog brokera“ kojeg možete kontaktirati u svakom trenutku, koji će se potruditi da izvrši prodaju/kupovinu Vaše robe po najpovoljnijim uslovima koji su trenutno na tržištu i dati najsvežije informacije o trenutnim dešavanjma u zemlji i okruženju.

Naloge za kupovinu/prodaju

Naloge za kupovinu/prodaju, možete ispostavljati brzo i jednostavno kroz elektronsku platformu ličnim unošenjem ili ispostavljanjem naloga brokeru putem  telefona, mejla ili faksa.

KAKO POSTATI ČLAN BERZE

Članstvu na berzi možete pristupiti uplatom članarine na period od 3, 6 ili 12 meseci. Visina članarine određena je Tarifnikom Produktne berze.

Kako biste postali član berze, dovoljno je da pozovete nekog od naših brokera ili info-službu berze, nakon čega vam dostavljamo profakturu za članarinu i Ugovor o članstvu sa Produktnom berzom.